Η Κρήτη λέει είναι νησί, μα για το χαρτογράφο. Για μένα είναι η ΖΩΗ όξω από τον τάφο... (Αγνώστου)

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ετήσια τελετή απονομής βραβείων Ε.Π.Α.

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου η εφημερίδα της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.), αρ. φύλλου 178 (Μάρτιος - Απρίλιος 2012). Στη σελίδα 60 διαβάζω το άρθρο του Χαράλαμπου  Παύλου, διευθυντού της Ε.Π.Α. με τίτλο "Ετήσια τελετή απονομής βραβείων σε γονείς και παιδιά της Ε.Π.Α." Η εκδήλωση της βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 25/03/2012 στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL.
Μεταξύ άλλων διαβάζω.. "Ο τετράκις Ολυμπιονίκης Δήμας Πύρρος, πατέρας 4 παιδιών, πήρε πτυχίο με άριστα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ δύο από τα παιδιά του, αρίστευσαν, η Ελένη στο Λύκειο και ο Βίκτωρας στο Γυμνάσιο".
Παρακάτω, διαβάζω το εξής εντυπωσιακό: "Ζεύγος πολυτέκνων που πήραν Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών: Γαλανόπουλος Ηλίας, πατέρας 5 παιδιών. Ο ίδιος πήρε διδακτορικό στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η σύζυγός του Νάνη Ευαγγελία, πήρε Μάστερ με άριστα στη Διαχείριση Κρίσεων και Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών".
Το άρθρο αναφερόταν και σε άλλες αξιόλογες περιπτώσεις γονέων και παιδιών στις οποίες δεν θα αναφερθώ. Πάντως, όλοι ανεξαιρέτως είναι άξιοι θερμών συγχαρητηρίων.
...Και μετά μιλάμε εμείς με ένα πτυχίο Πανεπιστημίου και αυτό με Λίαν Καλώς.

Σημείωση: Θα ήθελα να σημειώσω ότι η εφημερίδα της Ε.Π.Α. εκδίδεται σε πολυτονικό σύστημα. Περισσότερες πληροφορίες για ότι αφορά τις πολύτεκνες οικογένειες στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Α. http://www.epa.gr/ , καθώς και στην ιστοσελίδα της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος http://www.aspe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου